Om oss - Oslo Varmepumpe AS

22 28 04 50
Title
Go to content
- OM OSS -

Oslo varmepumpe AS - Varmepumper og aircondition for bolig og bedrift

Oslo varmepumpe as er leverandør av Daikin og Mitsubishi Varmepumper, samt aircondition anlegg i Oslo og Akershus.
Vi har satset på kvalitet og kompetanse fra dag en. Våre montører er Novap godkjente og F-gass sertifiserte, så du kan være sikker på at dimensjonering og montering av anlegget blir forskriftmessig og riktig utført.

Vi mener det er viktig med en befaring før man kjøper varmepumpe. Dette er på grunn av dimensjonering av pumpen (kW), plassering for kjøling eller varme som hovedformål ? lyd  inne / ute, spredning av luft, har du et stort hus kansje du trenger en multisplitt modell eller er det best m 2 enheter.

Det er i det hele mange hensyn å ta før et kjøp. Vi har valgt Daikin og Mitsubishi fordi de er verdenskjent for sin kvalitet og godt utprøvde produkter, og med seriøse importører er vi sikret tilgang på det vi måtte trenge av kompetanse / nyeste modeller . Disse lager også varmepumper fra bunn av som tåler norsk vinter.

Så vi ser ganske lyst på fremtiden. Å spare penger og miljøet er vel det mest fornuftige alle kan gjøre idag. Vi har vanlig garanti + serviceavtaler på varmepumper og aircondition fra oss. Vi satser på tilgjengelighet og service for våre kunder.

Nå som vi har holdt på en stund ser vi at det var riktig og veldig viktig å satse på solide varmepumper som Daikin og Mitsubishi. Vi har nå flere hundre fornøyde kunder og ser lyst på framtiden. Daikin Altherma luft til vann varmepumper er nå blitt en del av vårt sortement og her ser vi en stor framtid da det er mye oljekjeler som skal byttes ut i framtiden.

Med vennlig hilsen


Bård Rune Engebretsen
Daglig Leder


Back to content